INSIDER

Fél áron is utazhatnak februártól a természetjárók

Megváltozik a természetjárók számára felhasználható vasúti kedvezmény, de nem csak őket érinti a MÁV által szorgalmazott változtatás. A vasúttársaság új, alkalmi kedvezményeket vezet be tömegrendezvények idejére.
  • Szerző: Ripost

Megszűnik a Természetjáró Kártyákra vonatkozó 20%-os kedvezmény a MÁV-nál január 31-én. A %% megkeresésére a vasúttársaság közölte, hogy bár az állandó kedvezmény megszűnik, a továbbiakban alkalmi 50%-os kedvezményeket biztosítanak majd a természetkedvelők számára.

A kedvezményes utakat a MÁV a Természetjárók Szövetségével közösen jelölheti ki. Mint megtudtuk, nem ez az egyetlen változás, a jövőben további alkalmi kedvezményeket fognak biztosítani a vonaton utazóknak. Nagyobb kulturális, sport- és tömegrendezvényekre biztosítanak félárú retúrjegyet az érdeklődők számára. A társaság ezzel arra szeretné ösztönözni az embereket, hogy egy-egy ilyen rendezvény idején autó helyett inkább vonattal utazzanak, ezzel pedig nem csak a MÁV bevétele növekedne, hanem kevesebb autóval szennyeznék a környezetet.

Az alkalmi kedvezményekért célszerű ellátogatni a www.mavcsoport.hu honlapra.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Tiramisu-variációk karácsonyra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?