INSIDER

Túl későn hívta a mentőket a koronavírusban elhunyt 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Keményen küzdöttek a kórházban a fiatal fiú életéért, de a szervezete feladta a harcot. Fekete Patrik, Kiskunhalas fekvenyomó világbajnoka két nappal édesanyja után halt meg koronavírusban.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, a 23 éves kiskunhalasi világbajnok, Fekete Patrik koronavírusban elhunyt. A fiatal férfi szintén koronavírus fertőzött édesanyja halála után mindössze két nappal hunyt el.

A Kiskunhalason tanuló és sportoló fiatalember a közeli Pirtón élt szüleivel. Édesanyjának körülbelül egy hónappal ezelőtt volt pajzsmirigy műtétje, a faalubeliek azt mondják, az asszony a kórházban kapta el a koronavírust. Arról már megoszlanak a vélemények, hogy az asszony ezután hazatért-e még a kórházból, vagy sem, az viszont kétségtelen, hogy közben fia, Patrik is koronavírusos lett.

A 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Fekete Patrik, a kiskunhalasi világbajnok édesanyja után hunyt el két nappal (Fotó: Facebook)

„Senki sem tudja, hogy ki kapta el kitől, de az is lehet, hogy egymástól teljesen függetlenül fertőződtek meg” – mondja a szomszédasszony, aki úgy tudja, Patriknak eleinte nem voltak tünetei. A fiúnak nem volt ismert alapbetegsége, így valószínűleg meg sem fordulhatott a fejében, hogy neki, aki folyamatosan sportol, és nem beteg, súlyos gondjai akadhatnak a koronavírus miatt.

a 23 éves kiskunhalasi világbajnok

Patrik ebben a házban élt Pirtón szüleivel (Fotó: Ripost)

A 23 éves kiskunhalasi világbajnok későn hívta a mentőket

A falubeliek szerint azonban pontosan ez történt, Patrikék pedig túl későn hívták a mentőt. „Én úgy tudom, hogy 250-es vérnyomása volt, mire a kórházba került, a szervezete már elkezdte feladni a harcot. Nagyon keményen küzdöttek érte, de szinte azonnal gépekre kellett tenni, már menthetetlen volt. Túl későn hvták már a mentőt” – mondja az egyik férfi, akinek üzlete van a faluban. Ő is jól ismerte Patrikot. Azt mondja, a fiú most a MÁV-nál dolgozott kalauzként, és otthon élt szüleivel. „Kedves fiú volt. Rengeteg zöldséget, gyümölcsöt vásárolt itt” – mondja a férfi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?