INSIDER

Fekete Dávid komoly lépésre szánta rá magát a börtönben

Az egykori megasztáros énekes szeretné megkímélni gyermekeit a traumától. Inkább lemond arról, hogy láthassa ikreit.
  • Szerző: Ripost

Millióik végleges elvesztésén túl még a börtöntől is retteghetnek azok, akik valaha üzleteltek az énekessel. Ugyanis Fekete Dávid egyértelműen túlélésre játszik. Próbál a felszínen maradni, és ezzel egyre több embert ránthat magával.

Ám vannak olyanok is, akiket egyáltalán nem állt szándékában megbántani, így a jövőben is szeretné megóvni őket. Dávid úgy döntött, megkíméli ikreit a beszélőtől, nem akarja kitenni őket a börtön okozta sokknak – tudta meg a Blikk.

Újabb durva történet látott napvilágot az egykori megasztárosról

Újabb durva történet látott napvilágot az egykori megasztárosról
Fotó: TV2

„A gyerekek az édesanyjuk felügyelete alatt vannak, az édesapjukkal pedig nem találkoztak, amióta letartóztatásban van” – erősítette meg a lap információit dr. Pikali Petra, az énekes felségének, Reginának az ügyvédje.

Az egykori megasztáros énekes immár lassan három hónapja van letartóztatásba, ami idő alatt nem látta gyermekeit. Ennek ellenére sokat gondol rájuk – olvasható a napilapban.

Regina a válóper beadása során egyébként teljes felügyeleti jogot kért közös gyerekeikhez a bíróságtól. Mivel a tárgyalások előre láthatóan ősszel kezdődnek, amin valószínűleg nem tud majd megjelenni Fekete Dávid, így könnyen teljesülhet az ikrek anyjának kívánsága.

„Két kapcsolattartója van, az egyik az anyukája, rajta keresztül szokott érdeklődni a gyerekekről. Sok mindent el lehet mondani róla, sok mocskos dolgot művelt, de nagyon szereti őket és megviseli, hogy távol van tőlük. Ő is tudja, hogy a börtön nem gyereknek való hely, ezért nem is kéri Reginát, hogy vigye be hozzá őket” – mondta a Blikknek egy, a neve elhallgatását kérő közeli ismerős.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?