INSIDER

Fegyvert fogott, majd rálőtt felesége védelmezőjére a bedrogozott magyar férj

Többször is elsütötte fegyverét az agresszív férfi, aki a kiérkező rendőrök láttán sem csillapodott.
  • Szerző: Ripost

Összesen 9 rendbeli bűncselekmény miatt emeltek vádat egy 37 éves férfi ellen, akinek többek közt felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése miatt kell felelnie.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az agresszív férj korábban többször is bántalmazta a feleségét és annak szüleit is, a tettlegességre nem egyszer a gyermekeik előtt került sor. Bár az életközösségük 2019 nyarán megszakadt, ezzel a korábbi helyzet nem változott, így az asszony úgy döntött, a gyerekekkel együtt egy másik településen élő ismerősökhöz költözik.

Csakhogy a férj nem sokkal karácsony előtt megjelent a településen, a ház előtt az utcán megragadta az asszony karját, majd a nála lévő, engedély nélkül tartott gáz-riasztó pisztollyal megfenyegette.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay.com

Bár a nőt befogadó család tagjai a feleség segítségére siettek, a vádlott a célzott lövést adott le egyikük mellkasára, azt ezt követő dulakodás során pedig újból elsütötte a fegyvert, megsebesítve a befogadó család férfi tagját.

Az agresszív férj a kiérkező rendőrök jelenlétében sem csillapodott, tovább fenyegetőzött és meg akarta rúgni a sértettet.

A vizsgálat megállapította, hogy a vádlott 2019. december 15. napját, az előállítását megelőzően kábítószert, kannabiszt fogyasztott.

A Szekszárdi Járási Ügyészség a vádlottal szemben halmazati büntetésül börtönbüntetés kiszabását, valamint a közügyek gyakorlásától eltiltását, a kiskorú veszélyeztetésére figyelemmel a foglalkozástól eltiltását, valamint a lefoglalt gáz-riasztó pisztoly és a lőszerek elkobzását szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?