INSIDER

Kiderült, meddig kell gyógyszereket szednie a kórházba került Fásy Ádámnak

Hónapokig eltarthat a szívműtéten átesett Fásy Ádám gyógyulása. A nap jelentős részében pihen és alszik, mégis a visszatérést tervezi.
  • Szerző: Ripost

Fásy Ádám beletörődött, hogy második infarktusa után élete végéig gyógyszert kell szednie. Május 7-én esett át szívműtéten, de már most nehezen fogadja el, hogy az eddigihez képest sokkal visszafogottabban kell élnie.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Gyógyulófélben vagyok. Az orvosok gyógyszerekkel nyolcvan és száz között tartják a vérnyomásomat, hogy a szívemet ne terheljük. A közérzetem még mindig nem az igazi, de ahogy egyre többet süt a nap, kezd a hangulatom is visszatérni. Sokat alszom, délután több órára lepihenek. Marika és Zsüliett mindent elkövet, hogy a kedvemre tegyen, úgy dédelgetnek, mint egy kisgyereket. Próbálnak lassan, visszaterelni a normális életbe, de meg kell húznom egy határt, mit vállalok a jövőben. Egy-két hónapot biztosan lazítok, próbálom magam felerősíteni. Abba is beletörődtem, hogy életem végéig gyógyszert kell szednem, csak így maradok életben” – mondta a műsorvezető a Borsnak.

Fásy Ádám lassan gyógyul

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Fásy Ádám lányát és feleségét, Marikát is rendkívül megviselték a történtek. Zsüliett a Borsnak elárulta, csak komoly erőfeszítés árán tudták tartani magukat a családfő előtt, és csak akkor engedték ki a feszültséget, amikor hazaértek.

„Fel sem tudtuk fogni, olyan gyorsan történt minden, így legalább apu nem látta rajtunk eluralkodni a pánikot. Tudtuk, hogy baj van, csak azzal nem voltunk tisztában, mekkora” – mondta Zsüliett, aki már előző nap megérezte, hogy valami nincs rendben.

Hogy miképp élte meg a lány az édesapjával történteket, a Bors csütörtöki számából kiderül. Keresd az újságárusoknál!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?