INSIDER

Fantomképekkel keresi az eltűnt villanyszerelőt a családja

A férfi felesége és lánya az emberek segítségét kéri, hogy a március végén eltûnt Mácsik Zoltán végre hazakerüljön!
  • Szerző: Ripost

"Sosem adjuk fel a keresést" – mondta a %%-nak Mácsik Zoltánné.

Mint lapunk megírta, március 31-én egy találkozót beszélt meg a Mácsik Zoltán villanyszerelővel az azóta gyanúsítottként őrizetbe került É. Imre egy abdai benzinkúton, ahol állítása szerint megadta volna a férfinak a tartozását. Ám a villanyszerelőt akkor látták utoljára, azóta nyoma veszett. Mint kiderült, az eltűnt egyik holmiját is megtalálták a férfinél, akit egyébként összefüggésbe hoztak egy másik villanyszerelő évekkel ezelőtti eltűnésével is.

„Továbbra is hiszünk abban, hogy szeretett férjem, a lányom édesapja életben van, és arra vár, hogy mi megtálaljuk őt és segítsünk visszanyerni a szabadságát. Mivel eltűnése óta több mint fél év telt el, fel kellett ismernünk azt a tényt, hogy külseje jelentősen megváltozhatott. Gondolunk itt arra, hogy hajának, arcszőrzetének ápolására nem volt lehetősége, illetve akár 10 kilót is veszíthetett testsúlyából. Ez pedig a vele esetlegesen kapcsolatba kerülők számára megnehezíthetik vagy lehetetlenné tehetik az ő felismerését, ha kizárólag a Mácsik Zoltán eltűnése időszakában készített fotók alapján ismerik őt. Ezért egy grafikusművésszel fényképek alapján elkészítettük az alábbi grafikákat, amelyek Mácsik Zoltánt hosszú hajjal és arcszőrzettel, illetve vékonyabb, lefogyott arccal ábrázolja.

Csak remélni tudjuk, hogy két jelentős részben a képzeleten alapuló művészi rajz segítséget nyújthat ahhoz, hogy Mácsik Zoltán mai állapotában felismerhető legyen, azok számára, akik találkoznak vele, és így közelebb kerülhetünk az ő hollétének kiderítéséhez – közölte lapunkkal a család.

És ezeket olvastad már?