INSIDER

Ingyenes Szuperkoncert szombaton Budapesten: a legnagyobb sztárokkal vár mindenkit a 30. szülinapját ünneplő Szerencsejáték Zrt.

Hamarosan elrajtol az idei év egyik legnagyobb volumenű ingyenes eseménye. Fantasztikus Szuperkoncerttel várja a látogatókat a felújított Puskás Aréna Szoborpark, a Szerencsejáték Zrt. 30 éves szülinapja alkalmából.
  • Szerző: Ripost

A Szerencsejáték Zrt. idén is a hazai zenei világ legsikeresebb előadóit hívta meg szülinapi rendezvényére, amely a felújított Puskás Aréna Szoborparkban kerül megrendezésre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Szuperkoncertet 17 órakor Lofti Begi nyitja, aki extra produkcióval is készül a fellépésére. Most először énekesekkel és táncosokkal kiegészülve hozza el a legnépszerűbb slágereit, ráadásul egy dalpremierrel is meglepi a rajongókat, hiszen Burai Krisztiánnal közös „Lélegzem” című számuk is a Szuperkoncerten debütál majd.

A színvonal Lofti Begi után sem fog csökkenni, 18:00-tól ugyanis a Bagossy Brothers Company csap a húrok közé, akik nem csak a jól ismert slágereket, hanem a legjobb újdonságaikat is eljátsszák a koncerten.

Őket követi az est fénypontja, 20:00-tól Majka & Curtis exkluzív, kétórás show-ja veszi kezdetét, amelyet nem csak táncosok, hanem látványos színpadelemek is színesítenek majd.

A Szuperkoncert idén is akadálymentes lesz, ráadásul a fogyatékossággal élők egy, a színpad közvetlen közelében elhelyezett lelátóról élvezhetik a koncertet. A magasított lelátót akadálymentes beléptetési ponton közelíthetik meg az érdeklődők, amely a Szoborpark Ifjúság útja felőli oldalán található.

Néhány információ a közlekedési változásokról: szeptember 25-én 12 órától várhatóan 24:00 óráig a 75-ös, valamint a 77-es trolibusz módosított útvonalon közlekedik, míg ugyanezen napon 22:00 órától az M2-es, és az 1-es villamos vonalán járatsűrítést vezet be a Budapesti Közlekedési Központ. A koncertre személyautóval érkezők számára fontos információ, hogy a rendezvény miatt 12:00 és 24:00 óra között az Ifjúság útja a Dózsa György út és a Stefánia út között lezárásra kerül, így erre az útszakaszra nem hajthatnak be az autóval érkezők.

A hatályos járványügyi szabályozások miatt az esemény csak védettségi igazolvánnyal látogatható, az oltással nem rendelkező kiskorúak kizárólag meghatalmazott nagykorú kíséretében vehetnek részt a Szuperkoncerten.

Minden, a koncerthez kapcsolódó további aktuális információról a szuperkoncert.szerencsejatek.hu weboldalán, valamint a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain lehet tájékozódni.

Szuperkoncert bejelentő videó: https://youtu.be/-7JM-ClxNtI

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?