INSIDER

Fájdalmas dolgot mondott fiáról a veronai tragédia buszsofőrjének édesanyja

A tragédia éjszakáján az asszony felébredt és szorongás tört rá, nagyon megijedt...
  • Szerző: Ripost

Az olasz hatóságok gondatlanságból elkövetett emberöléssel, gondatlan vezetéssel, illetve hanyagsággal vádolják V. Jánost, akinek a teste feltehetően hatvan százalékban megégett. A buszbaleset áldozatait előreláthatóan pénteken szállítják haza. V. János vezette a buszt a baleset idején, az 52 éves férfi egy nappal azelőtt ünnepelte a születésnapját, hogy a sítáborba indult

Édesanyja megerősítette, hogy valóban a fiáról van szó. A sofőr indulás előtt elbúcsúzott édesanyjától, aki minden külföldi út előtt fia lelkére kötötte, hogy nagyon vigyázzon magára.

A tragédia éjszakáján fölébredtem, megéreztem, hogy nagy baj történt – mondta a Lokálnak sírva Gizi néni. –

Ugyanaz a szorongó érzés tört rám, mint amikor ősszel meghalt a kisebbik gyerekem. Reggel bekapcsoltam a tévét, ott láttam a fiam égő buszát.

Arra gondoltam, ez nem igaz, nem lehet, hogy az én Jancsikám is hasonló sorsra jut, mint az öccse. Õ maradt az egyetlen támaszom. Mindig féltettem, aggódtam érte, ő pedig nyugtatgatott, nem lesz semmi baj – teszi hozzá János édesanyja.

A békési tanyáján élő asszony azt is elmondta, hogy az orvos rendőrökkel együtt érkezett hozzájuk, hogy DNS-mintát vegyen tőle. Fiát azonban csak most sikerült azonosítani.

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?