INSIDER

Már csak napok vannak hátra, ekkor tör be hozzánk a dermesztő hideg

Hamarosan már a mínuszokkal kell szembenéznünk.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szerdán még a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 10 és 13 fok között várható, de a tartósabban ködös, rétegfelhős területeken 5, 9 fok is lehet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

Csütörtökön éjszaka sokfelé számítani kell ködre, illetve rétegfelhőzetre, amely helyenként napközben is tartósabban megmaradhat. Fátyolfelhők is érkeznek, így az ország nagy részén szűrt napsütés valószínű. Számottevő csapadék nem valószínű, de a ködös tájakon elvétve előfordulhat szitálás. A minimum-hőmérséklet ekkor már csak -4 és +5 fok között alakul. A csúcsérték általában 9 és 14 fok között várható, de a tartósabban felhős, ködös részeken hidegebb is lehet.

Pénteken éjjel sokfelé várható köd, illetve rétegfelhőzet, amelynek nagy része napközben megszűnik, de maradhatnak ködfoltok, az ország egy részén fátyolfelhőzet szűrheti a napsütést, és lesznek zavartalanabbul napos területek is. A ködös tájakon szitálás előfordulhat. Hajnalban -5, +3, kora délután általában 8, 13 fok várható, ugyanakkor a tartósabban ködös, borult részeken hűvösebb lesz.

Szombaton a minimum-hőmérséklet -4 és +3 fok között alakul. A maximum általában 7 és 11 fok között várható – írja a met.hu.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?