INSIDER

Nem hiszed el, mi történt, amíg nem volt Facebook

Hétfő délután hosszú órákra leállt a Facebook, a Whatsapp, a Messenger és az Instagram is. A globális problémát csak a késő esti órákra tudták orvosolni.
  • Szerző: Ripost

Hétfő délután leállt a Facebook, valamint a Facebookkal együtt a Zuckerberg-birodalomhoz tartozó WhatsApp, Messenger és Instagram sem volt elérhető egészen késő estig. A globális leállás miatt a Facebook a Twitterre kényszerült, hogy üzenjen a felhasználóknak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Cikkünkben – természetesen a teljesség igénye nélkül – összeszedtünk néhány fontos dolgot, mi is történt addig, amíg szünetelt a Facebook.

Fotó: A Facebook Twitter-oldala

Bejelentették a TV2 új műsorvezetőjét

Öt év után visszatér a TV2 népszerű műsora, a Hal a tortán, amelynek a háziasszonya Gáspár Bea lesz.

Elolvasom!

Rusvai Miklós fontos dolgot mondott a járványról

Rusvai Miklós egyetért a kormány állásfoglalásával, miszerint országos szinten semmiképp sincs szükség a gyerekek digitális oktatására.

Elolvasom!

Galambos Lajcsi közleményt adott ki a megromlott házasságáról

Lajcsi múlt héten jelentette be, hogy zátonyra futott a házassága a feleségével, Boglárkával. Nem tagadta, hogy a helyzethez hozzájárult a folyamatban lévő büntetőügye, amiben a feleségét – véleménye szerint ártatlanul – hurcolták meg.

Elolvasom!

Karikó Katalin lemaradt az orvosi Nobel-díjról

Az esélyesek között volt Karikó Katalin is az mRNS-alapú vakcinák technológiájának szabadalmaztatója, ám végül nem neki ítélték a nívós díjat. Ám még mindig van esélye: szerdán, a kémiai Nobel-díj birtokosát hirdetik ki.

Elolvasom!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Karácsonyi halászlé receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?