INSIDER

Ezt üzente 2 éves kisfia gyilkosának az összetört várpalotai apa

Mindent bevallott, de ügyvédje szerint magyarázatot nem tud adni a brutális várpalotai gyilkosságokra B. Zsolt. Mint arról beszámoltunk, a férfi volt barátnőjével és a nő kétéves kisfiával is végzett...
  • Szerző: Ripost

Miért és hogy tehet ilyet valaki? Ezt kérdezgetik P. Enikő szerettei azóta, hogy megtalálták a fiatal anyuka és kisfia, a kétéves Gergő vérbe fagyott testét egy várpalotai házban. A nő fejét szétverték, a gyerek torkát elvág­ták. A rendőrség szerint a nő expartnere, a berhidai B. Zsolt ölte meg mindkettejüket.

A hátborzongató gyilkosság minden részletét beismerte a gyanúsított. Az ügyészség szerint fojtogatni kezdte Enikőt, miután megtudta, hogy új életet akar kezdeni. A ki­sfiúnak azután esett neki, hogy az meglátta halott édesanyját, és sírni kezdett. Lehet, hogy ha csöndben marad, még most is él? Zsolt a házat is feldúlta, de állítja: semmit sem vitt el. Vallomásában csak egyvalamit tagadott, hogy féltékenységből gyilkolt.

A kis Gergő édesapja állította: kezdettől fogva nem volt kétsége afelől, hogy Zsolt a tettes.

Még mindig nem fogtam fel ezt az egészet, nem is lehet. Egy kétéves kisgyerekkel végezni, aki senkinek sem ártott?

Az összes tárgyaláson ott leszünk. A családunk a tettes szemébe akar nézni, és akkor is ott leszünk, ha egyszer kiengedik.

Bár a tettéért úgy sincs méltó büntetés, mert Enikőt és a kisfiamat semmi nem hozza vissza – mondta az összeroppant Gergő a Borsnak. Édesanyja hozzátette, az utolsó pillanatig reménykedtek, hogy a kis Gergő életben van. Mígnem megtalálták vérbe fagyott holttestét.

És ezeket olvastad már?