INSIDER

Óriási rekord készül, Schobert Norbiék megint nagyot alkotnak

Közel egy évtizeddel ezelőtt már voltak rekorderek, ők tartották a világ legnagyobb aerobicóráját. Akkor 5490-en mozogtak Rubint Rékával és Schobert Norbival.
  • Szerző: Ripost

A házaspár most az online térben szeretné megvalósítani ugyanezt, ezért karanténtornára hívják kétmilliós követőtáborukat a Facebookon – írta a Bors.

Április elsején 19 órakor dobják félre a sorozatot, amit a tévében néznének, tolják arrébb a dohányzóasztalt, vegyék el a gyerektől a játékkonzolt, és tapadjanak rá a közösségi oldalra!

Fotó: Markovics Gábor

Norbiék élőben mozgatják át minden porcikájukat, itt az alkalom, hogy önök is részesei legyenek talán a világ legnagyobb online tornájának, amit nemcsak a házaspár felületein, de a Bors Facebook-oldalán is élőben követhetnek.

Garázsaerobicnak hívnám, mert az egész családom tornázni fog, és csak ott férünk el!

– nevette el magát Norbi.

Családi mozgás lesz, gyerekek is nyugodtan részt vehetnek rajta. Mutassuk meg, hogy erősek vagyunk! Az elhízás a koronavírus szempontjából egy kockázati tényező, ezért ingyenes aerobicórákkal szeretnénk segíteni az otthoni mozgást. Réka hetente háromszor tart élő facebookos tornát, amiket a Youtubon aztán bárki, bármikor elérhet. Legutóbb több mint 15 ezren voltak!”

– mondta el Norbi, aki szerint a bezártság komoly feszültségeket is gerjeszthet, ezért még egy ok, hogy megmozduljon az ember.

– Amikor a kialakult helyzet miatt elhatalmasodik rajtam a letargia, vagy a depresszió, akkor edzem egyet. A torna endorfint, vagyis boldogsághormont szabadít fel, ez pedig most különösen jól jön mindenkinek – tette hozzá.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?