INSIDER

Ezt nézd, így változik a közlekedés a hétvégén

Fennakadások várhatók a főváros közlekedésében a hétvégén, fakivágás és filmforgatás is nehezíti a napjainkat, de javában tart a körúti villamos vonalak felújítása is. Jövő héttől pedig az M1-es sztrádán aszfaltoznak csaknem egy hónapon keresztül.
  • Szerző: Ripost

Problémás lesz a főváros közlekedése a hétvégén, fakivágás és filmforgatás is lesz, de javában tart a körúti villamosvonalak felújítása is.

A 4-es és 6-os villamosok egy jelentős szakaszán, a Corvin és a dél-budai végállomások között pótlóbuszok szállítják az utasokat. Ez nemcsak a tömegközlekedőket érinti, a Nagykörút Boráros tér és Mester utca közötti szakaszán az autós forgalom is változik. A Nyugati pályaudvarnál az aluljáróban filmet forgatnak a hétvégén, ezért a 4-es és 6-os megállójába vezető lépcsőket nem lehet használni, időnként az aluljáróban is lezárják a gyalogos forgalmat.

A Hűvösvölgyi úton elöregedett fákat vágnak ki, ezért érdemes azt a hétvégén elkerülni.

Hétfőtől az M1-es autópálya Budapest és Tatabánya közötti szakaszán legalább egy hónapon keresztül torlódásra kell készülni, aszfaltozási munkálatok kezdődnek. Péntektől hétfő délutánig, a csúcsidőben szüneteltetik a munkát.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?