INSIDER

Ezt kéri a temetésre érkezőktől a zebrán elgázolt lány mamája

Február 27-én, kedd délután kísérik utolsó útjára H. Adriennt a Kecskeméti Köztemetőben. A 23 éves lány a fodrásztól tartott hazafelé február 7-én este, amikor a gyalogátkelőn halálra gázolta egy helyi járatú autóbusz Kecskemét városközpontjában, a Piaristák terénél.
  • Szerző: Ripost

Kedd délután kísérik utolsó útjára H. Adriennt a Kecskeméti Köztemetőben. A 23 éves lány a fodrásztól tartott hazafelé február 7-én este, amikor a jelzőtáblával és útburkolati jellel is védett gyalogátkelőn halálra gázolta egy helyi járatú autóbusz Kecskemét városközpontjában, a Piaristák terénél. A temetésre készülve édesanyja szívszorító üzenettel köszönt el imádott lányától. Ebben azt kéri, hogy aki elmegy a temetésre, egy szál fehér rózsát vigyen magával, amit az urna mellé helyezhet.

„Ezek a virágok örökre Adrienné lesznek, Vele maradnak mindörökké! Az égen egy csillaggal több ragyog 2018. február hetedike óta. Örökké vigyázni fog ránk, vigyázza lépteinket.”

 

– szólnak sorai. Az édesanya a sofőrnek is üzent a baleset után.
– Minden sofőr gondolkodjon el, amikor a zebrához ér, hiszen az a gyalogos, aki nem ér át rajta épségben, valakinek a gyereke, az édesanyja, édesapja, férje vagy felesége. De ne feledjék, önök, sofőrök, hogy az áldozat az önök hozzátartozója is lehet. Soha ne éljék át azt, amit mi átéltünk, amikor a 23 éves lányunkat a fodrásztól hazavárva a kaputelefon csörgése után a rendőrség jelentkezett be – fogalmazott.

Adriennt szerelme, István is gyászolja. „Az idők végezetéig szeretlek” – írta a tragédia után közösségi oldalára.

Lapunk úgy értesült, hogy a sofőrt is megviselték a történtek. Gondatlanságból elkövetett halálos közlekedési baleset okozása miatt indult ellene büntetőeljárás.