INSIDER

Ezért találkoztak grófok és bárók a hétvégén Magyarországon – videó

A magyar nemesi családok, grófok és bárók leszármazottai büszkén viselik a nevüket és céljuk, hogy a nemzet alapkövei lehessenek.
  • Szerző: Ripost

Idén negyedik alkalommal szervezték meg a Történelmi Magyar Családok Emléknapja találkozót a Magyar Nemzeti Múzeumban, nemesi családok leszármazottainak a részvételével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az eseményre a 7 is bejutott, s ha csak pár óra erejéig is, de újra részesei lehettünk a történelemnek.

Az esemény megálmodója és főszervezője a Gróf Széchenyi Család Alapítvány kuratóriumi elnöke, Széchenyi Tímea. A történelmi családok részéről Bethlen Farkas, Dr. Nyáry György és Ugron Imre Gábor, dr. Nagy István agrárminiszter képviseletében Weidel Walter, a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Pest megyei vezetője mondott beszédet. Soltész Miklós egyházi és nemzeti kapcsolatokért felelős államtitkár is tiszteletét tette a rendezvényen.

A magyar nemesi családok, grófok és bárók leszármazottai büszkén viselik a nevüket és a találkozón egyértelművé tették: nem titkolt céljuk, hogy a nemzet alapkövei legyenek.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit jelent a történelmi családok leszármazottainak az örökség, keresd a 7 szeptember 7-én megjelenő számát, amelyben három nemesi család leszármazottjával olvashatsz interjút!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?