INSIDER

Ezért jársz rosszul, ha a Black Friday-akciókra vársz

Holnap indul a hatalmas Black Friday-őrület az áruházak többségében, de hiába keressük az igazi nagy leárazást! Itthon az 50-90 százalékos akciók nem a televíziókra, laptopokra, hûtőkre vonatkoznak, hanem Nyugaton, csupán a kisértékû borotvákra, elektromos konzervnyitókra és társaikra... Ráadásul sok esetben rosszabbul járnak azok, akik a Black Friday akcióira várakoznak, mint akik rendes áron vásárolták meg a terméket.
  • Szerző: Ripost

Bajban vannak azok, akik a Black Friday idejére tervezték a karácsonyi bevásárlást. Könnyen csalódás lehet ugyanis az árleszállításra való várakozás vége. Nem egy vásárló bosszankodik már most!

Két hete sürgősen kellett vennem egy műszaki cikket. Interneten rendeltem, 63 ezer forintot fizettem. Most, Fekete Pénteken ugyanezen van 60% kedvezmény, de még így is 71 ezer forint az ára

– írja Mihály.

Berki László olvasónk is dühös:

November elején akartam rendelni egy kenyérpirítót és egy elektromos konyhai mérleget. Majd reklámozni kezdték a Black Friday-t, gondoltam, megvárom! A múlt héten megdöbbenve láttam, hogy a 3100 forintos kenyérpirító árát 4300-ra, a mérlegét 2550 forintról 3960-ra emelték. Valószínűleg Black Fridayre visszaárazzák, és beadják, micsoda akció van!

– mondta mérgelődve a %%-nak.

A Black Friday "nagy akcióival" alapos agymosást végeznek a nagy áruházak, sok trükköt bevetnek, hogy a vásárlót behúzzák az üzletbe. Aztán a legvégén kiderül, hogy csak egy borotvát, vagy egy porzsákot lenne érdemes akciósan megvenni...

Arról, hogy mik az áruházak Black Friday-trükkjei, illetve hogy hogyan tudják a vásárlók megelőzni, hogy átvágják őket, részletesen a pénteki %%-napilapban olvashatsz!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?