INSIDER

Ezeket az utakat jobb, ha elkerülöd ma reggel

Több főút is le van zárva baleset vagy csőtörés miatt, ha erre mennél, válassz kerülőutat!
  • Szerző: Ripost

Az M6-os autópályán, Bóly felé a 64-es km közelében kigyulladt egy személyautó. A külső sávot lezárták – adta hírül ma reggel az Útinform..

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 11-es főúton, Tahitótfaluban a 30-as kilométernél, a hídfőnél csőtörés miatt lezárták a fél útpályát.

A 7-es főúton, Tárnoknál a 25-ös kilométernél, gázvezeték kiépítés miatt a fél útpályát lezárták. Váltakozó irányú a forgalom.

Az M1-es autópályán, a 28-as km-nél lévő Zsámbéki pihenőt átépítés miatt mindkét oldalon lezárták. Helyette a Sasfészek-tó pihenőhely, vagy az Óbarok pihenő használható. A Hegyeshalom felé vezető oldalon, Mosonmagyaróvár térségében a 168-as km-nél a híd dilatációs szerkezetét javítják, a külső és leálló sávot lezárták.

Az M5-ös autópályán, Lajosmizse és a Kecskemét észak csomópont között kaszálnak napközben. A délelőtti órákban a Röszke felé vezető oldalon, míg délután a főváros irányába számíthatnak belső sávlezárásra a lassan mozgó géplánc mellett. Az örkényi csomópontnál a burkolatot javítják. A határ felé az 52-es km-nél a külső sávot kerítik el a forgalom elől reggel 9 és délután 5 óra között. Újhartyán közelében a burkolat repedéseit öntik ki napközben. A 40-es km-nél a belső sávba terelik a járműveket. Szalagkorlát javítás miatt kell a külső sávba sorolni a 121-es km-nél, Petőfiszállás térségében reggel 8 óra és 17.00 között. A munkavégzés mindkét irány forgalmát érinti. Kecskemét térségében az elválasztó sáv növényzetét gondozzák napközben a 73-as és a 81-es km között. Délelőtt Budapest felé, délután pedig a határ felé zárják le az aktuális munkaterületnél a belső sávot.

Budapest felé a 90-es km-nél Kecskemét térségében fenntartási munkát végeznek. 9.00 és 16.00 között a járműveknek a külső sávba kell sorolni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?