INSIDER

Ezek a slágerhelyek idén szilveszterkor

Összesítették a legnépszerûbb szilveszteri úti célokat. Sok helyen már nincs szabad szoba. Jöjjenek a részletek!
  • Szerző: Ripost

Budapest, Eger és Hajdúszoboszló számíthat a legtöbb vendégre idén szilveszterkor a Szállás.hu előfoglalási statisztikái szerint.

A szállásfoglaló oldal közleménye szerint a népszerűbb, extra programokat kínáló helyeken mostanra már nincs szabad szoba, pedig ebben a kategóriában a 100 százalékos felár sem ritka szilveszterkor.

Szilveszterkor 2017-ben is a főváros volt a légnépszerűbb, ugyanakkor az előző évhez képest idén két új helyszín is felkerült a top 10 belföldi utazási listára: Győr és Debrecen.

„A vendégeknek átlagosan 50 százalék feletti felárral kell számolniuk szilveszter idején, de akad olyan hotel, ahol dupla annyiba kerül egy szoba, mint egy ünnepmentes decemberi napon” – mondta el Keresztes Nóra, a portál marketingmenedzsere. „A megszokottnál magasabb árakban szerepe van annak is, hogy a szállás mellett extrákat is tartalmaz. A csomagajánlatok többsége kiadós szilveszteri menüt, a népszerűbb italfajták tekintetében korlátlan fogyasztást, és valamilyen aktivizáló programot is tartalmaz" – fűzte hozzá a szakember.

Az internetes oldal adatai szerint egy átlagos szilveszteri foglalás 65 274 forint, s a leggyakrabban 2 éjszakára megy egy átlagosan 3-4 fős társaság. 

S hogy miben tér el a szilveszteri mulatság a többi naptól a szálláshelyeken? A sztárfellépők mellett népszerűek a tombolák, a kicsiket is megmozgató vagy éppen lekötő, családos, szórakoztató programok, valamint éjfélkor a tűzijáték.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?