INSIDER

Ez történt a Tiszában eltűnt férfival

A 30 éves férfi még húsvét vasárnap indult úszni Nagykörûnél, ám egyszer csak elmerült a folyóban. Most kiderült, hogy mi történt vele.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Rábukkantak a testére Csongrádban, a Szentes hídnál.

A kutyáját sétáltatta Nagykörűnél húsvét vasárnap T. Imre, majd úgy döntött, hogy megmártózik a Tiszában.

Egy darabig még látták az ismerősei a partról, ám 200 méter után elmerült, és nem bukkant fel újra. Akkor Németh Ádám megyei katasztrófavédelmi szóvivő azt mondta: a hatóságokat is aznap értesítették, miszerint látták, hogy Imre úszni kezd, ám egyszer csak elmerült.

A folyóhoz a kőteleki önkéntes tűzoltó egyesületet és a szolnoki hivatásos tűzoltókat riasztották. Rajtuk kívül a rendőrség és az Életjel Mentőcsoport is csónakokkal indult útnak, hogy a férfi nyomára bukkanjanak. A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de nem találták meg Imrét. Az eltűnt családja hetekig reménykedett, hogy előkerül a fiatal, ám a %% értesülése szerint kedden a legrosszabb hírt kapták: a Tisza partra vetette Imre holttestét Csongrádban, a Szentes hídnál.

Köszönöm mindenkinek a sok segítséget és aggódást. A fiamat megtalálták, meghalt

– írta szűkszavúan Imre édesanyja, akit most barátai, ismerősei támogatnak a gyászban.

A rendőrség az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint vizsgálja az esetet – tájékoztatta a%%-ot a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?