INSIDER

Ez durva, a Balaton Soundon titokban videózó férfiról új dolog derült ki

A férfi ellen vádat emeltek, mert titokban fiatal lányokat videózott, miközben zuhanyoztak.
  • Szerző: Ripost

A Kaposvári Járási Ügyészség tiltott adatszerzés miatt emelt vádat egy budapesti férfi ellen, aki fiatal nőkről engedély nélkül készített videófelvételeket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Military zuhany

Fotó: Pixabay.com

A 41 éves vádlott villanyszerelőként dolgozott Zamárdiban a Balaton Sound fesztivál idején. A férfi szállása nem messze volt attól a tábortól, ahol a fesztiválon dolgozókat helyezték el, így meg tudta figyelni, hogy a táborban lakó lányok mikor használják a különálló épületben lévő közös női zuhanyzót.

A férfi júliusban egy éjszaka a zuhanyzó épület toalett részében elrejtőzött, majd amikor észrevette, hogy a zuhanyzóban mozgás van, felállt az egyik vécécsészére és a válaszfalon átnézve telefonjával titokban videózni kezdte a tusoló sértettet. A nő azonban észrevette a vádlottat és rá kiabált, ezért a férfi sietősen távozott a helyszínről.

A vádlott a kukkolással a lebukás ellenére sem hagyott fel, mert még aznap éjjel pár óra elteltével visszament a vizes blokkba és ismét engedély nélkül felvételt rögzített egy másik zuhanyzó sértettről, aki ugyancsak tetten érte a férfit.

A férfi nem először vett fel titokban tusoló nőket, mivel laptopján a rendőrök további videót találtak. Az ügyészség a vádlottal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

És ezeket olvastad már?