INSIDER

Ez bizarr, így szorult be Mariann feje a kocsmai lábtartóba

A tûzoltóknak kellett kiszabadítania Mariannt, miután a feje a lábtartóba szorult az egyik budapesti kocsmában.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Az asszony néhány vodka után olyan szerencsétlenül esett a bárpult és a lábtartó közé egy Árpád úti kocsmában, hogy a feje, és kis híján a teste is a vasszerkezet és a pult közé szorult.

"Sajnos, magánéleti problémák miatt napok óta nem alszom, bevallom, pár vodka is lecsúszott" – mesélte Mariann. "A bárpulton támaszkodtam, majd egy kicsit elbóbiskoltam. A baj ezután történt: azon kaptam magam, hogy beszorult a fejem, nem tudok felkelni" – emlékezett vissza a nő.

A probléma igen komolynak tűnt, akárhogy próbálta kiszedni a fejét az asszony, nem sikerült neki, ezért kicsivel később megpróbálta inkább a testét áttuszkolni a fejét satuba fogó lábtartó mögött.

"Megpróbáltuk kiszabadítani a fejem, ami abba az irányba, amelyből estem, nem fért ki – mesélte a Blikknek Mariann. Majd folytatta a horrorisztikus történetet: "Megpróbáltam átpasszírozni a lábtartó és a bárpult között a testem, de ez sem sikerült" – mondta.

A kocsmában lévő személyzet és a vendégek végül segítséget hívtak, hiszen a pórul járó asszonyon sem ők, sem saját maga nem tudott segíteni. Így Mariannt végül a tűzoltók mentették meg a nem mindennapi baleset után.

"Kisebb zúzódásokkal a nyakamon és vállamon megúsztam a balesetet. Ha nincs ekkora mázlim, komolyabb baj is történhetett volna" – zárta a beszélgetést az asszony.

címkék:
És ezeket olvastad már?