INSIDER

Ez a férfi fosztotta ki a budapesti diákokat évzáró közben

Közzétett a rendőrség egy felvételt arról a férfiról, aki kifosztotta a budapesti Németh László gimnázium diákjait az évzáró alatt.
  • Szerző: Ripost

Ahogy arról a %% is beszámolt, az évzáró közben kirabolták a budapesti Németh László Gimnázium diákjait. Az ünnepséget az iskola udvarán tartották, az osztálytermekben maradt értéktárgyak pedig őrizetlenül maradtak. A diákok csak akkor vették észre, hogy eltűntek a holmijaik, amikor felmentek a termekbe a bizonyítványokért.

A rendőrség most tett közzé egy felvételt a férfiról, aki az iskola mindkét emeletét kifosztotta. Mobiltelefonokat, bankkártyákat és pénztárcát lopott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?