INSIDER

Drámai pillanatok: eszméletlenül esett össze egy férfi a Harminckettesek tere villamosmegállójában

Polgárőröktől kapott levelet az Országos Mentőszolgálat. Elképesztő küzdelem során mentettek meg egy bajbajutott életét.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő esetről számolt be az Országos Mentőszolgálat. Egy megható levélben mondtak köszönetet az életmentésért két polgárőr kollégájuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Múlt szombaton a Harminckettesek tere villamosmegállónál egy földön fekvő férfira lett figyelmes két rendfenntartó. Amikor megközelítették, akkor vették észre, hogy a megálló két korlátja közt kiesett és elsodorta egy autó, majd az aszfaltra zuhant.

Újraélesztés

Fotó: Facebook

Azonnal riasztották a mentősöket, de miközben várakoztak, a beérkező villamosról egy fiatalember szállt le, és hozzájuk sietett.

„Már megszólalt az ajtók bezárására figyelmeztető jelzés, amikor egy fiatalember leszállt a villamosról, odalépett hozzám és megkérdezte, hogy segíthet-e. Mint kiderült mentőápoló hallgató, így örömmel vettük a segítségét, megvizsgálta a beteget és a bajtársak kiérkezéséig biztosította a szabad légutat. Miután megérkezett a mentő, az ellátásba is bevonták a hallgatót, a beteget pedig stabil állapotban szállították kórházba. Számomra a fiatalember tette jelenti azt, hogy „Hivatás az életért” ” – írta köszönő levelében Máté, az egyik segítőkész polgárőr.

Ezúton is gratulálunk a hős rendvédelmiseknek és az egyetemi hallgatónak is. Mindhárman bizonyítotték, hogy vannak még jó emberek, akikre lehet számítani a bajban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?