INSIDER

Erre tényleg megéri rákattannod, ha fiatal vagy!

Ha még a nagy pályaválasztó előtt állsz vagy épp ellenkezőleg, büszke egyetemistaként éled az életed, mindenképpen van egy jó hírünk: elindult az UniLife.hu internetes portál. Kattints rá és meglátod: ezt tényleg neked találták ki!
  • Szerző: Ripost

Nem tudod, mihez kezdj az életeddel? Netán tűpontosan belőtted már a célodat, csak az odavezető út nem tiszta még? Sok minden érdekel, de valaki igazán megmondhatná már, hogy melyik terület illik hozzád igazán?! Úgy érzed, nem csak te nősz, de a feladatok is? Akkor itt a helyed: az UniLife.hu felsőoktatási portálon tényleg azt kapod, ami a hasznodra lehet a legfrissebb infóktól és pályázatoktól kezdve egészen a nagybetűs egyetemi életig és azon túl is.

Fotó: Pixabay.com

Az oldal segít megismerni önmagad és másokat, akiknek sikeréből, egyedi szemléletéből vagy éppen életviteléből te is tanulhatsz. A tudás pedig pont annyit ér, amennyire sikerül kamatoztatod. S ha már a befektetésnél tartunk, a portálon tuti tippekről, elgondolkodtató lehetőségekről, ösztöndíjakról, és olyan esélyekről is olvashatsz, amelyek mellett nem érdemes elmenni.

Egyébként tudtad, hogy te vagy a legjobb befektetésed?

Már csak ezért sem mindegy, hogy melyik egyetemet és annak melyik szakát célzod vagy éppen céloztad meg! Gyere, lásd az egészet, hogy még inkább képben legyél! Mázli, hogy pont az a Pintér Lívia az UniLife.hu főszerkesztője, aki sokadik éve a Figyelő Felsőoktatási Rangsort is egyengeti...

Fotó: Pixabay.com

Szóval, hajrá! Képezd magad gazdaggá, sikeressé és indíts el egy olyan karriert, amiről pár év múlva mások olvasnak majd elkerekedett szemmel az UniLife.hu-n! Ha ennél is gyorsabb elismerésre vágysz, tedd magad próbára az oldalon található különleges kvízekkel az azonnali eredményekért! Vagy nézd a világot egy kicsit más szemmel. Ebben is segít a portál.

Na, mit mondtunk?! Ezt tényleg neked találták ki!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?