INSIDER

Erika hasfelmetsző szomszédja tartja magát az áldozatnak

Húsz centi hosszan felvágta a nő hasát, de tagadja bűnösségét.
  • Szerző: Ripost

Plexidarabbal életveszélyes sérülést okozott szomszédasszonyának egy férfi, aki a műanyagdarabbal hasba szúrta Erikát 10 centiméter mélyen és 20 centiméter hosszan. A sérülést az orvosok 5 teljes órán át operálták, most pedig tegnap megtartották az ügy előkészítő ülését.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk csak illusztráció!

A férfi ügyvédje szerint védence önvédelemből cselekedett, hiszen a szúrás előtt Erika lefújta gázspray-vel. A vádirat szerint viszont pont fordítva történt: előbb szúrt a férfi, csak ezután használta a gázsprayt Erika. Az ügyvéd szerint ráadásul Erika gyakorlott harcművész, aki pont azt tanulja, hogy kivédjen egy efféle támadást, ám az, hogy ezzel pontosan mire akart célozni, nem derült ki.

„Egyszerűen nevetséges és felháborító, amiket az ügyvéd a tárgyaláson mondott. A végén még kiderül, hogy saját magamat szúrtam hasba. Döbbenetes, hogy mit megengednek maguknak egyesek a bíróságon, ahol csak az igazságot szabadna elmondani. E miatt az ember miatt tönkrement az egész életem, a halál széléről hoztak vissza az orvosok, és még ő van egy agresszív, őrjöngő asszony áldozatának beállítva. A vádirat, a hazugságvizsgálat, minden engem igazol, de úgy tűnik, nekik ez is kevés. Annak az egynek örülök, hogy mivel nem ismerte be a bűnösségét, ezért folytatódik a tárgyalás, és reményeim szerint ez az ember megkapja a méltó büntetését. Ha van igazság a földön, hosszú börtönévek várnak rá, amit meg is érdemel„ – reagált a tárgyalóteremben történtekre a Blikknek Glancsák Erika, aki a támadás miatt az állását is elvesztette, az élete pedig már soha többé nem lesz ugyanolyan.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?