INSIDER

Egy hónapja nem találják a gyönyörű 15 éves Melisszát, azóta is nagy erőkkel keresik

A rendőrség a lakosság segítségét kéri a fiatal lány megtalálásához.
  • Szerző: Ripost

Szomorú hírt közölt a magyar rendőrség pénteken. Mint írták, egy mindössze 15 éves magyar kislányt keresnek, miután több mint egy hónapja nyomtalanul eltűnt.

Tóth Melissza még szeptember 13-án a délelőtti órákban engedély nélkül távozott a hőgyészi gyermekotthonból, azóta tartózkodási helye ismeretlen, életjelet nem ad magáról, feltehetően Szekszárdon vagy környékén tartózkodik.

Megtalálásának érdekében a hivatásosok személyleírást is közzétették Melisszáról: 165 centiméter magas, 55 kilogramm súlyú, normál testalkatú, barna szemű, barna, vállig érő hajú. Távozásakor fekete műbőr dzsekit, fekete farmernadrágot és fekete cipőt viselt.

Tóth Melissza (15)
Fotó: Police

A tamási rendőrök kérik, hogy aki a képen látható lány jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Tamási Rendőrkapitányságon, hívja a 0674/573-910-es számot, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon – írja a Police.hu.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készíts szaloncukrot házilag!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?