INSIDER

Drámai pillanatok: elsodorta a 6 éves kisfiút a sofőr Nógrád megyében

A fiú a busz takarásából rohant az autó elé, azonban szerencsére nem sérült meg.
  • Szerző: Ripost

Váratlanul került életveszélybe egy mindössze 6 éves kisfiú egy Nógrád megyei faluban. A gyermek a busz takarásából lépett ki az autós elé, aki emiatt elsodorta. Az ütközés erejétől a fiúcska hatalmasat repült, de szerencsére egy füves területre pottyant, így nem sérült meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A baleset után a környező házakból több helyi lakos sietett a helyszínre, akik fenyegették és sértegették a 45 éves vezetőt, ezért a buszsofőr felajánlotta, hogy szálljon fel a buszra a tömeg elől, ott várja meg a hatóságokat.

Nógrád megyei baleset
Fotó: Ügyészség

Felszállás közben a vezetőt az egyik helybéli arcon és háton ütötte, a másik férfi, az elsodort gyermek nagybátyja, ezalatt lerúgta az autó hátsó lámpáját – írja az Ügyészség.

A 31 és 30 éves vádlottak kihívóan közösségellenes magatartása alkalmas volt arra, hogy az másokban riadalmat és megbotránkozást keltsen, ezért a Balassagyarmati Járási Ügyészség a büntetett előéletű férfiakkal szemben garázdaság vétsége miatt elzárás büntetés kiszabását indítványozta. A június 5-én történt ügyben a Balassagyarmati Járásbíróság fog ítéletet mondani.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
És ezeket olvastad már?