INSIDER

Élmény és kihívás: egy helyett három gyereknappal készül a Városliget

Két hétvégés futó kihívással és online gyermeknapokkal várja a családokat a megújuló Városliget.
  • Szerző: Ripost

A Liget Budapest Projekt szervezésében idén is megrendezésre kerül a Városligeti Online Gyereknapok, ahol tíz izgalmas programon vehetnek részt a gyermekek.

Gryllus Vilmos és a Kaláka koncertje mellett további 8 interaktív zenés és mesei tematikájú esemény várja a családokat, de lesz jógakaland, interaktív zenés foglalkozás, ringató és számos más meglepetés is május 28. és 30. között.

Fotó: Liget Budapest Projekt

A Városligeti Online Gyereknapokon a részvétel ingyenes, jelentkezni a Gyerekliget Facebook csoporton keresztül lehetséges ide kattintva.

Városligeti gyereknapi programokat ugyan idén még – de remélhetőleg utoljára – a virtuális térben rendezik meg, a parkban is lesz lehetősége a családoknak a tartalmas kikapcsolódásra: méghozzá a sport jegyében.

A Liget Budapest Projekt és a RUNaway szervezesében 2021. május 22. és 30. között egy közös családi futókihíváson vehetnek részt szülők és gyermekeik, ahol két távon, a 3 km-es Liget Családi Körön vagy a 7 km-es Liget Sport Körön mérettethetik meg magukat a sportkedvelők.

A nevezés online regisztrációt követően ingyenes, a legjobban teljesítők ajándékban részesülnek!

https://www.runaway.hu/liget

„A Liget Budapest Projekt célja már a kezdetektől fogva az, hogy a Városliget a főváros első számú családbarát helyszíne legyen, ahol a megújuló és újonnan létrejövő játszóterek és kulturális intézmények folyamatosan izgalmas újdonságokkal várják a gyerekeket a legkisebbektől a legnagyobbakig. A vírusvédelmi intézkedések miatt ugyan még idén májusban csak korlátozottan tudunk egymással találkozni, de bízunk benne, hogy a Városligeti Online Gyereknapok és a családi futókihívás így is kellemes időtöltést és maradandó élményeket fog szerezni a családoknak” – mondta el a gyereknapi programok kapcsán Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója, majd hozzátette:

„Büszkék vagyunk rá, hogy a Liget Budapest Projekt családbarát fejlesztései nagy népszerűségnek örvendenek, a Nagyjátszótér mára Budapest első számú gyerekparadicsomává vált, nyitása óta közel félmillióan látogattak már el ide. A megújuló Városligettel hozzájárulhatunk ahhoz is, hogy Budapest legfiatalabb lakóinak életvitele a mostaninál egészségesebb legyen, hiszen parkunk úgy ad teret a fizikai aktivitásra, a friss levegőn való időtöltésre, hogy közben valódi alternatívát nyújt a videójátékokkal és egyéb beltéri, üléshez kötött tevékenységekkel szemben” – emelte ki Gyorgyevics Benedek, a Városliget Zrt. vezérigazgatója.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?