INSIDER

Ellopták az ékszered? Lehet, már a rendőrségen van

Lopásból származó ékszerek tulajdonosait keresik a szekszárdi rendőrök. Számos ékszert, aranyórát foglaltak le a rendőrök egy banda letartóztatásakor. Aki felismeri, jelentkezzen!
  • Szerző: Ripost

Az elkövetők az ország számos településén követtek el betöréses lopást. Legtöbbször azt csinálták a tolvajok, hogy a szúnyoghálót átvágták, és így jutottak be a lakásokba.

A betörőket az egyenruhások elfogták, közülük többen letartóztatásban vannak. Az eljárás során számos ékszert, aranyórát és egyéb tárgyakat foglaltak le a rendőrök.

A szekszárdi rendőrök várják azok jelentkezését, akik felismerik a képen látható ékszereket, melyeket tőlük az elmúlt időszakban loptak el. Az értékekről készült képek ide kattintva, a galériában láthatóak.

Aki információval rendelkezik az ékszerekről, jelentkezzen munkaidőben személyesen bármelyik rendőri szervnél, hívja a 06-74-501-100-as számot a 36-25-ös melléken, vagy tegyen bejelentést – akár névtelensége megőrzése mellett – az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú„ zöld számán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?