INSIDER

Elképesztő történettel magyarázta a trafikrablást a ráckevei férfi

Álmában megbeszélte a férfi a tulajjal, hogy több doboz cigarettát is elvihet hitelre. Ám erről csak a rabló értesült...
  • Szerző: Ripost

Kedd reggel egy férfi betért Ráckeve egyik dohányboltjába, balhézott egy sort, majd nyolc doboz cigarettát a kabátzsebébe gyömöszölve távozott.

Noha egy fillért nem fizetett a dohányért, később azzal magyarázta tettét: mindezt már lebeszélte előre, méghozzá (és itt vesz meredek fordulatot a történet) álmában!

Ezt a ráckevei dohányboltot rabolta ki a mentalista rabló

A rabló ugyanis szemrebbenés nélkül állította: míg aludt, telepatikus úton kapcsolatba lépett a helyi trafik tulajával, aki engedélyt adott neki nyolc doboz cigi elvitelére, hitelbe.

„Én nem éreztem a hullámhosszokat, de hosszokat sem, meg a hullámokat sem. Akkor tudtam meg, hogy mi történt, amikor a kolléganőm sírva hívott fel, hogy kirabolták” – meséli a Borsnak a történteket Juhász Brigitta, az üzlet tulajdonosa.

Azonban a sztori bizarr fordulatai még az álmok által küldött üzeneteknél sem érnek véget: a Bors ugyanis megtudta, ki is volt a trafikrabló, és milyen – megbecsülésnek örvendő – munkát végzett korábban. Erről is olvashat a napilap pénteken megjelenő számában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?