INSIDER

Elképesztő történet: így segítettek világra egy kisbabát a debreceni mentők

Az apuka nem győzött hálálkodni.
  • Szerző: Ripost

Alighanem élete legnehezebb és egyben legszebb pillanatát élte meg az az apuka, akinek Liptainé Szabó Klára mentésirányító fogadta a segélykérését néhány napja a Debreceni Mentésirányításon.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi azért telefonált, mert mindenórás feleségénél egyre gyakoribb fájások jelentkeztek. A rutinos mentésirányító azonnal esetkocsit és koraszülött rohamkocsit riasztott, miközben vonalban maradva látta el hasznos tanácsokkal az izgatott apukát. A férj az idegesség ellenére is pontosan követte a higgadt női hang szakszerű utasításait és végül a mentők érkezése előtt együtt segítették világra az egészséges újszülöttet. Ellátást követően a babát és az édesanyát is stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők.

„A hálás férfi nemrég hatalmas ajándékcsomaggal és az újszülöttet ábrázoló fotóval kedveskedett a megnyugtató hangnak, akihez így végre arc is köthető. Az újszülöttnek boldog, egészséges életet kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!„ – fogalmazott az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán posztjában.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?