INSIDER

Elképesztő módszerrel ijesztgetik a magyar sofőröket

Érdekes módszerrel próbálja visszaszorítani az ittas, illetve bódult állapotban történő vezetések számát a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Baleset-megelőzési Bizottság. Szokatlan propagandába kezdtek: mesével hívják fel a figyelmet ennek a veszélyeire.
  • Szerző: Ripost

„Elmentek a hősök szórakozni. Úgy, ahogyan szoktak, inni és drogozni…” – kezdi meséjét Molnár László, Jászai Mari-díjas színművész, aki a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság propagandavideójában szerepel. A tanulságos felvétel címe Mese a HALÁLRÓL az élőknek, amiben egy fiatal társaság bulizós estéjét mondja el.

A szöveget egy közlekedési rendőr írta, amiben László részletezi a történetben szereplők cselekedeteit, melynek tragédia a vége. A videót egyre többen nézik és osztják meg az interneten.

„Érdekes mese volt? Nem is nagyon tudom. De azt igen, hogy az értelmetlen halált én már nagyon unom.” – fejezi be meséjét Molnár László.

"Nagyobb nyilvánosságot remélünk az elkészült videóval. A projektben részt vevők egy emberként álltak a kampány mellé, anyagi ellenszolgáltatás nélkül vettek részt mind a kép, mind a videó elkészítésében" – tájékoztatta a %%-ot Szabó Zita alezredes.

A videót itt tekinthető meg:

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?