INSIDER

Elképesztő módon állnak bosszút párjukon a magyar fiatalok

A pasi berúg a barátaival, emiatt ugrik a közös program. Ismerős szituáció? A 23 éves Natalie sem hagyta megtorlás nélkül ezt a csúfságot: részegen hortyogó barátját nővé sminkelte. A Ripost összegyûjtött néhány édes bosszút.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Stephen Hall Yorkshire-ben arra ébredt, hogy szivárványszínű műkörmök akadályozzák a vakaródzásban. A tükörbe nézve egy nő tekintett vissza rá. A párja, Natalie elhitette a férfival, hogy így jött haza, miután a barátaival mulatozott, mert mérges volt rá, hogy Stephen ittassága miatt lemaradtak a közös hétvégi programról. Később aztán elárulta: ő sminkelte ki, mi több, a Facebookra is feltöltötte a képeket.

A %% magyar fiatalokat kérdezett, hogyan bosszulják meg, ha párjuk kirúg a hámból, vagy nekik nem tetsző dolgokat tesz.

Zsömbörgi Bernadett: "A barátom annyira utálja, hogy festem magam, hogy egyszer kiskalapáccsal szétverte a sminkpalettámat. Nem mondom, hogy boldog voltam, hiszen neki akarok tetszeni!"

Mostbacher Antal: "A párom azt nem szereti, ha túl sokat beszélek. Egyszer arra ébredtem, hogy a kutya szájkosara van a párnámon, ezzel a felirattal: "ma használd te!"

Laky Laura: "Amikor a barátom miatt elkéstünk az étteremből, és lőttek a romantikus vacsorának, helyette kevésbé romantikus sétára vittem. Úgy tettem, mintha nem tudnám, hol járunk, és többször is körbesétáltattam vele a teret. A barátom szólni sem mert."

Puskás Gábor: "A menyasszonyom mindig sokat készülődik a fürdőszobában, ezért rá akartam ijeszteni, ahogy bejön a hálóba, de végül én jártam pórul. Olyan sokáig gubbasztottam a szekrénybe zárkózva, hogy elzsibbadt mindenem, végül feladtam!"

Szabjunk határt!
Gyarmati Rita pszichológus szerint tréfálkozni szabad, sőt, ez segít a párok összecsiszolódásában, de csak addig, amíg nem alázzák meg egymást, nem okoznak egymásnak lelki sérülést. A kapcsolat résztvevőinek személyiségétől és a kapcsolattól is függ, ki mit engedhet meg magának, de keskeny a mezsgye a vicc és a bántás között.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?