INSIDER

Elképesztő, mit műveltek Rezesová nevében

Alig néhány órával a szabadulása után feltûnt az Instagramon Eva Rezesová új profilja néhány bejegyzéssel, óráról órára növekvő követői bázissal.
  • Szerző: Ripost

Bár 6 letöltött börtönév után csak kedden szabadult a szlovák milliomosnő, aki 2012-ben négy ember halálát okozta az M3-as autópályán, máris „betalálta” valaki - írta a Blikk.

Meglepőnek tűnik, hogy hat év börtön után valakinek pont ez lenne az első dolga, de az is fura , hogy a profilkép Rezesová egy régebbi fotója volt. Bár az oldal leírásában a hivatalos szó szerepel ugyan, de ez nem az Instagram által hitelesített profil.

Az oldalon Néhány Instagram-sztori (24 órán át elérhető képes tartalom) látható, amelyek az asszony tettéhez és börtönbüntetéséhez kapcsolódnak. Az egyikben például hat év szenvedésről ír (ennyit töltött börtönben), egy másikban pedig köszönetet mond a rengeteg támogató és kedves üzenetért.

A Blikk kiderítette, hogy az Instagram-oldal valójában nem Rezesováé. A családtól származó közvetlen – és hiteles – információink szerint visszaélnek Rezesová nevével, nem az övé az Instagram-profil.

Az továbbra is titok, kinek lehet az érdeke, hogy – a négy ember halálát okozó, a börtönből frissen szabadult nő nevével visszaélve – Instagram-profilt hozzon létre...

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?