INSIDER

Elképesztő, mit hazudott a 2 éves kisfiút mellbe szúró bánhidai férfi

Azt mondja, meg is fojtotta a menekülő kisfiút, nem csak leszúrta - összevissza beszél a rettenetes várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottja, aki hol újabb vallomást tesz, hol visszavonja azt. Kétrendbeli emberölés a vád a 40 éves berhidai férfi ellen, aki 2018 szeptemberében megölte volt kedvesét és annak gyermekét.
  • Szerző: Ripost

„Teljesen beszámítható volt a gyilkosság elkövetésekor B. Zsolt” – közölte lapunkkal az elmeorvosi szakértő véleményét dr. Polgár Péter, a gyanúsított ügyvédje.

„Már kétszer is vallomást tett, amiben elismerte, hogy megölte a 22 éves várpalotai nőt és kisgyermekét. Azt mondta a meghallgatáson, hogy

„megfojtottam a nőt, majd amikor elmentem volna, hallottam, hogy sír a gyerek… Ekkor visszamentem és őt is megfojtottam.”

Ez azért nagyon furcsa, mert általában azok, akik hasonló szörnyűségeket tesznek, inkább „szépítenek” a történteken, hogy ne kapjanak akkora büntetést, nem pedig hozzáköltenek. Az orvosszakértő ugyanis elmondta, hogy a kisgyereken nem találtak fojtás nyomokat, tehát nem igaz B. Zsolt állítása.”


Ahogy a %% megírta, féltékenység állhatott a szörnyű gyilkosság hátterében: a férfi nem tudta elviselni, hogy élettársa visszament korábbi párjához, akitől egyébként a kétéves gyermeke született. A fiatalok éppen a tragédia napján pakoltak össze, hogy elköltözzenek és új életet kezdjenek.

A 22 éves P. Enikő visszament a kis Gergővel az albérletükbe, hogy néhány apróságot összeszedjen, ám ekkor megjelent a háznál B. Zsolt. A férfi ürügye az volt, hogy a lánynak visszaadja a megjavított számítógépét. Enikő egy késő délutáni időpontot egyeztetett exbarátjával, akit gyanútlanul beengedett a lakásába… A férfi beszélgetni kezdett a nővel és dajkálta a kicsit, de aztán, nem tudni mitől, egyszer csak bekattant és vérfürdőt rendezett. Először megfojtotta az édesanyát, majd a síró Gergőhöz fordult, őt késsel ölte meg.

A gyanú szerint B. Zsolt, hogy megússza a gyilkosságot, rablótámadásnak akarta beállítani a bűncselekményt. Felforgatta a lakást, kiborogatta a szekrényeket és a fiókokat, illetve beütötte a bejárati ajtó üvegét is. A nyomozók Enikő otthonának egyik melléképületében megtalálták az áldozat elrejtett értékeit. A feltételezett tettes a nő telefonját, laptopját és tabletjét egy szemeteszsákba tette, elhelyezte a melléképületben, majd elmenekült. A rendőrség néhány órával később a közúton fogta el a férfit, aki azóta is letartóztatásban van.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes habcsók titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?