INSIDER

Elképesztő, kit vett feleségül a börtönben a szombathelyi gyerekgyilkos

Tizennégy éve házasodott meg K. Aladár, az esküvőt a börtönben tartották, nem akármilyen nőt vett el...
  • Szerző: Ripost

V. Aladárt akasztófára ítélték egy 11 éves kislány megöléséért, ám ezt másodfokon megúszta, mert közben eltörölték a halálbüntetést. A férfi 20 évet ült, 2008-ban szabadult. Nemrég arcon lőtt gázpisztollyal egy szombathelyi trafikost, így került vissza a rácsok mögé. A férfi 2004-ben házasodott a börtönben.

V. Klára, a menyasszony szintén a büntetés-végrehajtás vendégszeretetét élvezte: csalás miatt ült börtönben. Először leveleztek, majd ellenőrzött körülmények között találkoztak is, végül 2004-ben összekötötték az életüket, még egymás nevét is felvették. Klára nem sokkal később szabadult, Aladár ezután még 4 évet maradt a rácsok mögött. Miután kiengedték, a Kiskunságban kezdtek új életet, de a kapcsolatuk nem állta ki az idő próbáját.

Szakításuk után egyikük sem tudott élni a szabad élet lehetőségével: mindketten újabb bűncselekményt követtek el. Aladár a múlt hét kedden gázpisztollyal arcon lőtt egy trafikost a szombathelyi Zanati úton, Klára pedig a kalocsai fegyházban raboskodik 2014 augusztusa óta. Akkor belopódzott a kistarcsai kórházba, ott az egyik beteget rávette, hogy igyon meg egy üveg orvosságot, és miután elbódult tőle, kirabolta őt.

A rendőrség 100 ezres vérdíjat tűzött ki az asszonyra, amit végül visszavontak, mert elfogták őt. Klára ismét Istenhez fordult, a tavalyi börtönbúcsú végén ő mondott verset, írja a Blikk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?