INSIDER

Elképesztő jelenet: szembenézett az anya a tápiósági pedofillal

Tanúkihallgatással folytatódott a 66 éves Sz. Sándor bírósági ügye, akit összesen 6 kislány szexuális zaklatásával vádolnak.
  • Szerző: Ripost

Forrnak az indulatok: hazugsággal vádolja a szülőket a gyanúsított, akivel a szülők dühösen kiabáltak a tárgyaláson!

A helyben ezermesterként ismert férfi a gyanú szerint hat gyermekkorú lány nemi szervét fogdosta, a gyerekek olykor nála is aludtak. A gyerekek szülei kiborultak, ugyanis évek óta molesztálhatta a kicsiket a férfi. A gyanúsítottat korábban mindenki „Papának” hívta: közkedvelt volt, mindenki hívta segíteni, a gyerekeket is gyakran rábízták a szülők. Ám egyszer egy kislány elmesélte, hogy a bácsi a bugyijába nyúlkált, ami után kiderült: több gyereket is molesztálhatott a férfi.

 A bíróság H. Hajnalkát, az egyik gyermek édesanyját hallgatta ki, majd következett a szembesítés. 

Gusztustalan ez az egész!

- mondta a %%-nak Hajnalka.

A lányom azóta azért szenved Tápióságon, mert ez a férfi molesztálta őket. Mindenki erről beszél, ami megnehezíti az életünket.

Hihetetlen, korábban a rendőrségen azt mondta a Sándor, hogy „a gyerekek azért jöttek hozzám, mert azt akarták, hogy újra megtegyem vele”, ezek után még mondanom kell bármit?

Sz. Sándort kihallgatták, mindent tagadott, csupán annyit ismert be, hogy cukrot, édességet kínált a gyerekeknek. Ezután következett a szembesítés, amikor az édesanyát hallgatták meg először, ő újra elmesélt a% % által már leírt esetet: a férfi akkor bukott le, amikor egy nem falubéli kislány görkorcsolyáját javította meg. Ezután újra meghallgatták a férfit, aki ismét mindent tagadott. A bíróság végül meghosszabbította a letartóztatását. Az eljárás a többi anyuka és szakértők meghallgatásával folytatódik

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?