INSIDER

Elképesztő hírt közöltek a Dózsa György úti tragikus baleset ügyében

Megdöbbentő részlet látott napvilágot a Dózsa György úti tragikus baleset kapcsán.
  • Szerző: N.E.

Korábban a %% is beszámolt a Dózsa György úti buszmegállóban történt halálos balesetről. A hírek eddig arról szóltak, hogy két autó karambolozott Budapesten a Dózsa György út és a Kassák Lajos utca kereszteződésénél, és az ütközés erejétől az egyik kocsi belecsapódott egy buszmegállóba. Ennek következtében az egyik  áldozat, a 23 éves fiatalember a buszmegállóban várakozva lelte halálát. A másik halálos áldozat a megállóba csapódó autó anyósülésén utazott, ő a kórházba szállítás közben hunyt el. Később kiderült, hogy mindketten egy cégnél, a vízműnél dolgoztak.

Most azonban az ATV meglepő információkat tett közzé. Eszerint a Dózsa György úti baleset áldozatai mindketten a kocsiban ültek, és a balesetkor repültek ki, így a megállóban várakozók közül senki sem vesztette életét.

Az ATV Heti Napló című műsorában elhangzott, hogy mindkét elhunyt fiatalember a buszmegállóba csapódott autóban utazott, és a harmadik vízmű dolgozó is ugyanennek az autónak az utasa volt. Õt súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba, jelenleg is küzdenek az életéért.

Vagyis akiről eddig azt hitték, hogy a megállóban lelte halálát, valójában a hatalmas ütközés hatására repült ki a járműből és úgy vesztette életét.

Az ATV Híradójának információját a BRFK Kommunikációs Osztálya is  megerősítette:

„jelenlegi adatok szerint mindkét áldozat az autó utasa volt”

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?