INSIDER

Elképesztő dolog derült ki a vízbe fulladt kisfiúk anyukájáról

Néhány perc elég volt ahhoz, hogy a nagyfügedi család élete örökre megváltozzon, három, udvaron játszó kisgyermekük végzetes lépésre szánta el magát...
  • Szerző: Ripost

Egy emberként gyászolja Nagyfüged az ötéves Bálintkát és a háromesztendős Kristófot, és sajnos testvérük, a kétéves Dani is válságos állapotban van, kómában fekszik,  gépek tartják életben.

Közben kiderült: állapotos a gyerekek édesanyja!

L. Zoltán családja dolgos, összetartó, köztiszteletben állnak a hevesi faluban. A negyvenéves férfi és felesége, Nikolett négy gyönyörű gyermeket nevelt. Vasárnap délután néhány perc elég volt hozzá, hogy az életük örökre megváltozzon.

Állítólag az anyuka és a nagymama volt otthon a gyerekekkel, amikor a kétéves Dani, a hároméves Kristóf és az ötéves Bálint elcsatangolt, és a házuktól háromszáz méterre lévő tűzivíztározóhoz keveredett. Senki nem érti, hogyan, hiszen a tározó el van kerítve. A két nagyobb gyermek belefulladt a vízbe, a picit újraélesztették, a miskolci kórházban lélegeztetőgépen van, küzdenek az életéért. Az emberek úgy tudják, a legkisebb pottyant a vízbe, két bátyja meg akarta őt akarta menteni.

A három kisfiú a kertből a szomszédos gazdasági épület hátsó része felé vette az irányt, innen be lehetett jutni a víztározóhoz. A gyerekek talán vízicsatázni akartak, talán csak a magukkal vitt dömpert akarták megtölteni vízzel – sosem fog kiderülni, mi járt a fejükben. Beleestek a tározóba, Bálint és Kristóf a helyszínen meghalt, Danit mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Mi sem értjük, hogyan történhetett. Az ötéves unokám mezítelenre vetkőzött, úgy ment a kisebbek után, biztosan menteni akarta őket

 – csuklott el a nagypapa hangja. Nem sokkal később talpig feketében megérkezett a gyászoló édesanya...

A részletek a keddi napilapban!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?