INSIDER

Elképesztő: barátnőjét futtatta egy 18 éves srác Kecskeméten

Erőszakkal kényszerítette prostitúcióra párját egy kecskeméti lakos.
  • Szerző: Ripost

Nem mindennapi esetről tárgyalt a Szegedi Ítélőtábla. Egy akkor még 18 éves srác két éven keresztül szexuálisan kizsákmányolta 20 éves barátnőjét.

A fiatal férfi kihasználta párja anyagi kiszolgáltatott helyzetét és családja hiányát. Gyakran erőszakkal, rendszeres haszonszerzésre törekedve arra kényszerítette, hogy napi rendszerességgel tiltott prostitúciós tevékenységet folytasson Kecskemét területén. A férfi a szexuális cselekményekből származó bevételt a barátnőjétől teljes egészében elvette.

Külföldi férfi erőszakolt meg egy nőt Budapesten

Külföldi férfi erőszakolt meg egy nőt Budapesten (Képünk illusztráció)
Fotó: Pixabay

Amikor a rendőrség számon kérte a 2015 és 2016-ban elkövetett gaztettével kapcsolatban, mindent tagadott. Miután a vádemelés megtörtént a férfi és ügyvédje fellebbezést nyújtottak be.

A Szegedi Ítélőtábla osztotta az elsőfokú bíróság és a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség azon álláspontját, miszerint a jelentős bizonyítékok fényében bűnös. Továbbá, hogy feltételes szabadlábra helyezése esetén fenn áll a szökés, elrejtőzés lehetősége. Emellett a férfi vonatkozásában a bűnismétlés veszélye is fennáll.

A férfi büntetőjogi felelőssége kérdésében a Kecskeméti Törvényszéken folyik a bizonyítási eljárás.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?