INSIDER

Elképesztő: a csongrádi gyilkos régi jó barátja a baltás rém

Nemcsak ismerősök voltak, de még együtt is dolgoztak egyidőben.
  • Szerző: Ripost

Nagyon hasonló módon bukott le két olyan csongrádi gyilkos, akik nemcsak egy városban élnek, de még ismerik is egymást.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mint ismert, egy hete hatalmas rendőri készültség közepette holttest után kutattak a csongrádi Tisza-parton. Azóta kiderült, hogy az áldozat az a 11 éve nyom nélkül eltűnt Gergely István, akit 2009 óta kerestek.

Az áldozatról tudták, hogy az akkor 30 éves Pisti Csongrádon dolgozott, és egy júliusi estén elment bulizni, ahonnan már nem tért haza. A helyi A. Miklós pedig a napokban bevallotta: megölte Pistit, sőt még azt is elárulta, hova rejtette a testet azon a szörnyű estén. Úgy tudni, először nem ő, hanem egyik ismerőse szólta el magát, azaz pontosan úgy bukott le, ahogy korábban a csongrádi baltásként elhíresült, a közelben lakó barátja, P. Zoltán – írja a Bors.

Fotó: Csongrád Televízió

P. Zoltán még 2012-ben baltával ölte meg ismerősét, a gyilkosság után öt évig lapított. Később rablásért került börtönbe. A rabsága alatt tettét elárulta cellatársának, aki továbbadta a börtönőröknek. Ezek után a férfi sem tagadta bűnösséget.

A Bors pedig most megtudta, hogy nemcsak tettük volt hasonló, hanem P. Zoltán és A. Miklós régi ismerősök, jó barátok.

„Alkalmi munkákat végeztek együtt, de haverok is voltak. Mindig tudtuk, hogy Miklóssal nincs rendben valami, furcsa férfi volt. De azt, hogy ilyet tegyen, nem néztük ki belőle” – mesélte egy helyi férfi.

A lap információi szerint a két férfi kisebb balhékban is közösen vett részt. A rendőrség Pisti holttestét még mindig keresi, hiába mondta meg a csongrádi gyilkos, hogy a Tisza partjának közelében kell keresni.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?