INSIDER

Elképedtek a lakók: a rovarirtók dobálják be a csótányokat?

Bosszankodnak a miskolci panellakók: többen is arra panaszkodnak, hogy éppen a rovarirtók szórólapjaival együtt jelent meg 1-2 csótány a lépcsőházban, sőt volt, hogy a postaládákban is. Ráadásul ez nem először fordul elő. Remélik, nem egy aljas reklámfogás...
  • Szerző: Ripost

A novemberi csótányszezon ellenére egy miskolci társasházban mindaddig nem jelentek meg kártevők, míg nem jöttek a szórólapok a csótányirtásról. Persze lehet, hogy most van a szezon, s ezért tűnhet gyanúsnak az egybeesés, de van olyan lakó, aki szerint szándékosan helyeznek el 1-2 csótányt a rovarirtócégek, miután bedobták a reklámanyagot.

Máskor is épp szórólapozás után jelentek meg a csótányok. Tavaly és idén is így volt! Van, mikor a postaládában találok szórólapot csótánnyal, de ez a papír most az ajtóba volt beszúrva, és ott volt egy döglött csótány is!

- írta egy miskolci férfi - Évekig nem volt csótány, de aznap, mikor jöttek az irtók, hirtelen megjelentek! - reagált egy miskolci nő. Többen is azt mondták a %%-nak: feljutottak a szórólapozók a lépcsőházba, és a szórólapokkal együtt döglött csótányokat is tettek az ajtókhoz. Megkerestük a rovarirtó társaságot, amely most szórólapozott Miskolcon, de ők felháborodottan cáfolták a vádakat.

Annyi a csótány Miskolcon, hogy nem kell ilyenre vetemednünk! Sok lépcsőház be van már kamerázva, aki mégis ránk gyanakszik, az nézze vissza a kamerafelvételeket! Egyébként nem a mi cégünk szórólapozik, és fix megrendelőkkel dolgozunk.

– mondta Galla Zoltán, az Asterix Bt. rovarirtócég tulajdonosa a %%-nak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?