INSIDER

Segítségre van szüksége az elhunyt mentős családjának, így segíthetsz

Otthonában lett rosszul a 38 éves mentésirányító, a kollégája karjaiban hunyt el. A családnak rengetegen próbálnak segíteni.
  • Szerző: Ripost

Borzalmas tragédia rázta meg a Pest megyei családot és az Országos Mentőszolgálat dolgozóit, az elhunyt mentős családjának most segítségre van szüksége.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A mellbevágó történet mindenkit megrázott. Múlt héten szerdán Polenyik Tamás mentős elbúcsúzott a kisfiától, majd elment futni. Amikor hazaért hirtelen rosszul lett és összeesett. Dóra azonnal próbálta újraéleszteni, közben megérkeztek Tamás kollégái is, de sajnos másfél óra küzdelem után sem sikerült megmenteni az OMSZ mentésvezetőjét.

elhunyt mentős családjának

Képünk illusztráció!
Fotó: Facebook

A kollégái és a család is megrendülten állnak a történet előtt, Tamás értelmetlen halála megrázta őket.

A gyász mellett az anyagi gondokkal is meg kell küzdeni a családnak. Dóra jelenleg féléves kisfiúkkal Bencével és családjával otthon van, sajnos anyagi biztonságuk bizonytalanná vált- írja a segítségkérő posztjában a Barát a Bajban oldal.

„Kérünk benneteket, hogy segítsetek Dórának és Bencének, hogy talpra tudjanak állni, ne szenvedjenek hiányt semmiben.„

A Facebook oldalon feltüntettek egy számlaszámot, amin keresztül bárki segíthet a családnak az átmeneti időszakot átvészelni.

A felhívás egy napja sincs fent, máris több , mint 3 ezren megosztották és többen kommentben jelezték, hogy támogatni fogják a családot ebben a nehéz időszakban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?