INSIDER

Még el tudott búcsúzni kisfiától Tamás, de este rosszul lett és elhunyt

Borzalmas tragédia történt a Pest megyei családdal, az Országos Mentőszolgálat dolgozóit is megrázta kollégájuk hirtelen halála.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Mellbevágó történet: otthonában lett rosszul az elhunyt mentős, halála előtt még el tudott búcsúzni a kisfiától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Múlt héten szerdán Polenyik Tamás mentős elbúcsúzott a kisfiától, majd elment futni. Amikor hazaért a 38 éves mentős, hirtelen rosszul lett és összeesett.

Dóra, a felesége azonnal próbálta újraéleszteni. Közben riasztotta a mentőket is, saját kollégái próbálták meg Tamást visszahozni az életbe, de sajnos másfél óra küzdelem után sem sikerült megmenteni az OMSZ mentésvezetőjét.

elhunyt mentős

Fotó: Facebook

„Polenyik bajtársat munkatársai vidám, önzetlen embernek ismerték, akihez mindig bizalommal fordulhattak. Tegnap este váratlanul lett rosszul, felesége és bajtársai hiába küzdöttek az életéért, sajnos nem tudták megmenteni. Kivételesen jó embert, bajtársat veszített el az Országos Mentőszolgálat, halála a mentők teljes közössége számára lesújtó veszteség” írták a megrendült munkatársak.

Tamás feleségét és családját is rendkívül megrázta a tragédia. Az elhunyt mentős felesége, Dóra jelenleg féléves kisfiukkal Bencével és családjával otthon van.

Tamást június 3-án, csütörtökön helyezték végső nyugalomra.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?