INSIDER

Elborzadsz: Angelina Jolie eldobta a szappant, hogy ez a kép elkészüljön

Angelina Jolie mindig is bevállalós volt, ezúttal pedig tényleg a határait feszegette. A világsztár egy 40 évvel ezelőtt készült kép előtt is tisztelgett.
  • Szerző: Ripost

Angelina Jolie újabb merész dologba vágott bele. A világsztárról azóta tudjuk, hogy elmegy a végsőkig, amióta levágatta a mellét, hogy elkerülje a családjában elég gyakori mellrákot. Angelina Jolie most szintet lépett a tehetségével: 18 percen keresztül állt egy sötét vászon előtt mozdulatlanul, , a képért pedig 3 napig nem mosdott, hogy a rengeteg méh ellepje a testét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 45 éves Angelina Jolie a május 20-i Méhek Világnapja alkalmából pózol a National Geographic bizarr és egyben különleges fotóin. A világsztár a Guerlain divatház és az UNESCO közös kampányában próbálja felhívni a figyelmet arra, mekkora veszélyben vannak a méhek világszerte: a világsztár a fotókon igazi, élő állatokkal beborítva pózol, mindezt rezzenéstelen arccal.

Angelina Jolie

A világsztárt különleges feromonokkal kenték be, hogy ne bántsák a méhek Fotó: illusztráció/pixabay.com

Feromonokkal vonták be a világsztárt

A fotók egészen elképesztő módon, a szintén világhírű fotós, Richard Avedon technikájával készültek, aki 40 évvel ezelőtt elsőként borította be a világon méhekkel a méhészt, Roland Fishert. Angelina Jolie testét különféle nyugtató feromonokkal kenték be, hogy ne legyen probléma az állatokkal, miközben a stáb tagjai végig védőruhát viseltek. A fotózás majdnem húsz percig tartott, miközben Angelinán egy egész méhraj pihent.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

National Geographic (@natgeo) által megosztott bejegyzés

A csend volt az úr

Ahhoz, hogy a világsztárt bizontságosan le tudják fotózni a nemes cél érdekében, a háttér teljesen sötét volt, mert a méheknek sötétség és nagy csend kell ahhoz, hogy nyugodtak legyenek – derül ki a National Geographic instagram posztjából. Angelina Jolie a lapnak azt is elmesélte, hogy 3 napra eldobta a szappant és nem fürdött a fotózás előtt, mert egy elég bizarr, de fontos tanácsot fogadott meg:

Ha különféle illatok, parfümök, samponok, bármi ilyesmi van rajtam, akkor a méhek nem fogják tudni, mi vagyok

-mesélte Jolie a lapnak.

Lemásolták az ikonikus képet

Angelina Jolie fotózása nem egyedülálló. A világsztárral dolgozó méhész igazi kulisszatitkot árult el: lényegében lemásolták Richard Avedon technikáját, és egy méhkirálynő feromonját kenték rá Angelinára, hogy véletlenül se történjen tragédia.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?