INSIDER

Ekkora hülyeséget még nem hallottál Kóbor János haláláról

Durva és kegyeletsértő történetet találtak ki az oltásellenesek.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Oltásellenes és vírustagadó csoportokban futótűzként terjed egy kitalált történet Kóbor János halálával kapcsolatban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egész országot megrázta a tragikus hír: hétfőn délelőtt, 78 éves korában elhunyt az Omega frontembere, Kóbor János. Mint ismeretes, a legendát hosszú heteken keresztül kezelték kórházban, miután a kiszivárgott hírek szerint elkapta a koronavírust. Egyes információk szerint három kórházat is megjárt, és az orvosok mindent megtettek érte, ám a szervezete végül feladta a harcot.

Kóbor János
Fotó: Szigetváry Zsolt/MTI

Mecky nagyon makacs volt, nem oltatta be magát, és ezt a tényt lovagolják meg az oltásellenesek. Nagyon messzire merészkedtek az antivaxerek, durva és kegyeletsértő történetet találtak ki, amit a közösségi oldalakon osztanak meg.

Az abszurd történetben nemcsak azt állítják, hogy megölték Kóbort, de azt is, hogy a vakcinagyártók parancsára, sürgetésére.

Aki még nem olvasott összeesküvés-elméletet, az elképzelni sem tudja, hogy milyen lehetetlen történeteket tudnak kitalálni az oltásellenesek. Ez egy tipikus példa.

A történet kitalálóját nem csak oltásellenes elméletek terjesztése miatt lehet előállítani, ugyanis ez a szöveg hamis vádakat és rágalmazást is tartalmaz. Kérdés, hogy a Facebook miért engedi a terjesztését, miért nem tiltja le?!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?