INSIDER

Ekkor jön az újabb hidegfront, durva viharok érkeznek

A következő napokban is folytatódik az őszies idő, sőt a hét végére újabb lehűlés jön.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szerdán hűvös lesz a reggel, 7-14 fokig hűl le a levegő, sőt egy-két szélcsendes völgyben a délnyugati országrészben 5-6 fok is előfordulhat. Északon és a középső tájakon pára-, ködfoltok képződhetnek. Napközben országszerte napos, száraz idő várható, 23-27 fokos maximumokkal, keleten még többfelé élénk északias széllel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csütörtökön is országszerte napos, száraz időre készülhetünk, csak kevés felhő lesz az égen. Esni sehol sem fog. A légmozgás gyenge, mérsékelt marad. Hajnalban 7-14, délután 24-29 fokot mérhetünk.

Pénteken újabb hidegfront okozhat többfelé erős, viharos szelet. Több lesz a felhő fölöttünk, de napközben csak kevés zápor fordulhat elő. Este nyugaton, délnyugaton viszont több helyen eleredhet az eső. A legmelegebb órákban 21-28 fokot mérhetünk.

Hétvégén is gyakran lesz felhős az ég, inkább csak rövid napos időszakok lehetnek. Több helyen előfordulhat eső, zápor, helyenként zivatar. A szél időnként feltámadhat. A csúcshőmérséklet 20 és 25, a tartósan felhős, csapadékos tájakon kevéssel 20 fok alatt alakul – írja az Időkép.

címkék: