INSIDER

Együtt haltak meg, mégis külön városban temetik el a kiskunhalasi világbajnokot és édesanyját

Bár a fiú egyik középiskolai tanára azt írta, szétszakíthatatlan kötelék volt anya és fia között, végső nyughelyük messze lesz egymástól.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, múlt héten elhunyt koronavírusban egy 23 éves kiskunhalasi fekvenyomó világbajnok, Fekete Patrik. A fiú szintén koronavírus fertőzött édesanyja halála után két nappal hunyt el.

a 23 éves kiskunhalasi világbajnok

A kiskunhalasi világbajnok volt iskolájának, a KSZC Dékáni Árpád Technikumnak több tanára is a közösségi oldalakon búcsúzott a fiútól. ”Szeretett édesanyjával szinte egyszerre távoztak. A köztük lévő hihetetlen erős köteléket a halál sem tudta elválasztani. Anya és fia együtt hagyták itt e földi világot, és – talán – egy új, fájdalmaktól, jajkiáltásoktól mentes szférában lesznek újra együtt„ – búcsúzott Patriktól egykori tanára.

Mégis, lapunk úgy tudja, hogy édesanyát és fiát külön városban helyezik végső nyugalomra. ”A családból az édesanya volt pirtói, az édesapa pedig bajai, neki most is élnek ott rokonai. Mivel ő azt tervezi, hogy a felfoghatatlan tragédia után elköltözik Pirtóról és Baján, a rokonoknál keres új életet, úgy gondolja, hogy fiát is ott, Baján fogja eltemetni – mondta a nak egy falubeli.

Mindeközbem Pirtón egyelőre azt sem tudják, hogy a gyászoló édesapa pontosan hol lehet: akad, akik szerint ő is koronavírusos lett, mások szerint egyszerűen csak bezárkózott és senkit sem nyit ajtót, mások szerint a bajai rokonoknál van. Arról, hogy mikor lesz a temetés, egyelőre nincs hír.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?