INSIDER

„Egyre rosszabbul vagyok„ – megrázó vallomást tett a kelenföldi tragédiában meghalt nő özvegye

A kelenföldi gyilkos öngyilkosságban elhunyt családanya elvesztését nem tudja megemészteni a férje.
  • Szerző: Ripost

A filmekbe illő családi idill egyetlen pillanat alatt tört darabokra, amikor az anyukára rázuhant egy férfi, aki szerelmi bánatában vetette ki magát a 14. emeletről. A pár pillanat múlva érkező Bronz Gábort szörnyű látvány fogadta: felesége a haláltusáját vívta, kisfiuk ott zokogott mellette. A férfi segíteni már nem tudott párján, karjai közt halt meg, és Gábor azóta sem lelt békére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Bors

„Bevallom, kettős érzés van bennem, mert nagy öröm, hogy a kisfiam azok után, amin végigment, újra képes szívből nevetni. Fantasztikus, hogy a Jóisten mennyire segíti a pici lelkeket, gyorsan beforrasztja a sebeiket. Persze azt, hogy a fejében és a lelkében pontosan mi játszódik le, nem tudhatom, de látszólag egyre jobban van. Rólam ez azért közel sem mondható el, pedig tudom, hogy a két gyerekért erősnek kell lennem. De közben annyira fáj Erzsébet hiánya, hogy azt el sem tudom mondani. Ahogy telik az idő, egyre rosszabbul vagyok„ – mondta a Blikknek a kétgyermekes özvegy, aki mint elárulta, sokszor álmodik Erzsébettel.

„Mi tényleg annyira egyek voltunk, hogy még mindig itt van velem minden lélegzetvételemben, mozdulatomban. Olyan csoda, amilyen ő volt, nincs több a világon. Mi tényleg nem akartunk sokat, csak odaadó szeretetben felnevelni a gyerekeinket és egymás mellett boldogan megöregedni. A sors azonban mást szánt nekünk” – árulta el legmélyebb érzéseit Gábor.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?