INSIDER

Egymás ellen fordultak a békásmegyeri megölt óvónő családtagjai

Magány és viszály – ez jutott a meggyilkolt békásmegyeri óvónő családjának. A. Hajnalt az utcán lőtte le a nyugdíjas L. József, aki nem bírta elviselni, hogy lánya az óvónő fiával akarta elkezdeni felnőtt életét, és beköltözött a fiú családjához. A köztiszteletben álló óvónő férjét, két fiát és unokáit hagyta hátra. Lapunknak most hosszú idő után az asszony férje, Adorjáni István beszélt családja széthullásáról.
  • Szerző: M.N.

Mindenki elköltözött az óvónő családjának békásmegyeri házából, amin kinn van az eladó tábla… Nincsenek szavak arra a fájdalomra, amit Adorjáni István, a békásmegyeri óvónő férje érez. Feleségét, Hajnalt a nyugdíjas L. József még tavaly, a nyílt utcán lelőtte, mert képtelen volt elfogadni, hogy lánya a szerelme családjához költözött. A gyilkosság felerősítette a családban dúló vitákat, így a tragédia után Hajnalka családja szétszakadt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Apjukat hibáztatják az óvónő gyermekei

A. Hajnalka fiai a mai napig képtelenek feldolgozni a szörnyűséget, amit L. József az édesanyjukkal tett. Rögtön a helyszínelés után apjukra támadtak, a gyilkoson kívül őt hibáztatták az egészért.

„Mindenki imádta Hajnalt. Borzasztó volt, amikor megtudtuk, mi történt. Özönlöttek a rendőrök, órákig helyszíneltek, majd mindenki elment… A két fiammal magamra maradtam a csendben, és amikor bezártuk az ajtót, rögtön nekem estek. Azt mondták: „Na apám… Te nem vagy áldozat! Soha nem teheted jóvá, hogy anyával nem bántál jól.” Engem hibáztattak, amiért Hajnalt megölték…”

A információi szerint Hajnal mindig mondogatta, hogy ő hamar meg fog halni. Hátborzongató, de a gyilkosság előtt egy hónappal végrendeletet is írt.

Fenyegető üzeneteket küld apjának a fiú

István azóta minden nap a tragédiával kel és fekszik. Úgy érzi, nem tudta eléggé boldoggá tenni a feleségét. Erre ráerősít még az is, hogy, mint mondja, egyik fia, Ákos anyja elvesztéséért azóta is őt hibáztatja.

Ő borzasztó lelki állapotban van

– mondja az apa.

„Sokkal rosszabbul, mint akkor volt. Minden baját rajtam vezeti le, olyanokat üzenget, amik szinte már fenyegetések…”

L. József

Ha kíváncsi vagy az apa további beszámolójára, akkor keresd a pénteki napilapot az újságárusoknál.

És ezeket olvastad már?